Selecteer een pagina

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerk, infra, industrie en cultuurtechniek.

VRAAG HIER UW OFFERTE OP

Sloop & Recycling

Één van onze specialismen is het uitvoeren van sloopwerken.
Wij voeren zowel totaal sloopwerk uit, als renovatiesloopwerk, als industriële slopen. Deze werkzaamheden verrichten wij met een team, bestaande uit vakkundig opgeleid personeel.

Ook kunnen wij zorg dragen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen volgens de SC530.
Indien deze zich in de te slopen objecten bevinden.

Als Bohzou nemen wij onze verantwoordelijkheid om vrijkomende materialen in te zamelen op een verantwoorde wijze om vervolgens zoveel als mogelijk zorg te dragen voor het hergebruik ervan.
Indien verwijderde materialen kunnen worden hergebruikt draagt sloopwerk bij aan een goede invulling van het maatschappelijk belang om het vrijkomende afval tot een minimum te beperken.

Wij werken dan ook volgens de Beoordelingsrichtlijn “Veilig en Milieukundig Slopen”.

Sloopwerken verrichten wij voor zowel particulieren, als bedrijven, als woningstichtingen, als voor semi overheid en farmaceutische bedrijven.

Infra

De specialisten van Bohzou zijn in staat om volledige projecten uit te voeren op het gebied van grondwerk, straatwerk, riolering en onderhoud van bedrijfsterreinen.

Ook de aanleg van berg-bezink riolen en de aanbreng van ondergrondse hemel-wateropslag bij woningen is één van de vele specialismen waarvoor u bij Bohzou aan het juiste adres bent.

Graag denken wij mee in de juiste oplossing van rioleringsproblemen en daar waar een goede afwatering van terreingedeelten een must is.

Ook verzorgen wij alle soorten van verhardingen.
Voor zowel semi overheid, grote industrie, kleine industrie als particulieren.

Industrie

Ook in de industrie heeft Bohzou véél ervaring en is in de bedrijfssector een specialistisch en toonaangevend bedrijf.
Bohzou is juist door deze opgedane ervaring altijd voorbereid op het ongewone.

Daar waar de productie door onvoorziene omstandigheden stopt, zijn de specialisten van Bohzou in staat om 7 dagen per week 24 uur per dag ondersteunende werkzaamheden te bieden.
Hiervoor wordt een adequaat ploegenstelsel in gezet indien nodig, zodat de veiligheid en gezondheid van de in te zetten specialisten gewaarborgd blijft.
Bijvoorbeeld het oplossen van productieproblemen.
Het ledigen van een silo of slibbassin.

Ook het geven van ondersteuning tijdens geplande productiestilstand, waarbij onderdelen in de fabriek worden gereinigd.

Bohzou levert voor alle voorkomende werkzaamheden uw benodigde mankrachten voor o.a. reiniging en onderhoud van uw productie afdelingen, fabrieks- en/of bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, parkeergarages, dakterrassen, gevels, zonnepanelen, etc.

Ons personeel is voor het verrichten van deze werkzaamheden in het bezit van alle hiervoor benodigde diploma’s en certificaten.

Cultuur techniek

Bij Bohzou bent u aan het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden als aanleg- of onderhoud van tuinen, plantsoenen, bermen en het plaatsen van beschoeiing.
Bosbouw, waaronder onderhoud van bossen en/of het plaatsen van omheiningen en afrasteringen.
Boomstobben frezen, het versnipperen van takkenhout en stamhout.
Alsmede het afvoeren van boomstobben, houtchips en/of stamhout.

Onze laatste projecten

De jongens van Bohzou infra hebben het proces riool in de farmaceutisch industrie aangelegd

Na het aanbrengen van het hardhouten balken frame van 980 meter hardhouten balken en ruim 300 vierkanten meter vlonder planken en bijna drie kilometer druppelslang hebben we de daktuin aan geplant met ruim 6800 planten en een mooie ronde tuin bank gemaakt .

Bohzou cultuur techniek.
Rasterwerk vrij maken van bomen en struiken , bramen en het rasterwerk vernieuwen.

Share This